Wanneer u interesse heeft in een van de woningen in Willem Alexanderhof te Julianadorp, dan bent u verzekerd van een maximale begeleiding door onze adviseurs. Wij begrijpen dat u bij de aankoop van een nieuwe woning met heel veel zaken zal worden geconfronteerd die voor u geen dagelijks werk zijn. Omdat wij vinden dat comfortabel wonen begint met een goede start, zullen wij u bij alle aspecten goed informeren en adviseren.

De makelaars
De makelaars kunnen u informeren over alle aspecten die bij het kopen van een woning aan de orde komen. Bijvoorbeeld bij de keuze van het sanitair en de keuken. Maar de makelaars kunnen u ook adviseren en kennen alle ins en outs van Willem Alexanderhof. Ze kennen de markt en helpen u graag bij de juiste keuzes. Ook wanneer u uw eigen woning nog moet verkopen, kunnen de makelaars u hierover adviseren en desgewenst begeleiden.

De kopersbegeleiding
Kiest u voor een optionele uitvoering of heeft u specifieke wensen, dan kan de kopersbegeleiding van de bouwbedrijven u hier goed over informeren en adviseren zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Bij alles wat wij u aanbieden geldt dus dat wij in dienst van u werken. Het wordt uw woning, uw thuis en wij zullen er alles aan doen om uw nieuwe woonlocatie zo plezierig mogelijk te maken zodat u comfortabel en betaalbaar kunt wonen.

De financiële adviseur
Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing. Ook de wijze waarop u dit financiert. Bij onze financieel adviseur bent u zeker van een passende hypotheek, voor nu maar ook voor de toekomst. Maar niet alleen de hypotheek, ook de totale woonlasten inclusief energie en onderhoudskosten worden beoordeeld. Zo bent u in staat de juiste financiële beslissing te nemen.

Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Geïnteresseerd
 
Verkoop & informatie

Warnars Makelaardij
Schoolweg 12, Julianadorp
(0223) 61 70 44
www.warnarsmakelaardij.nl
info@warnarsmakelaardij.nl
Verkoop & informatie

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159a, Den Helder
(0223) 61 22 30
www.jongewaardheemskerk.nl
info@jongewaardheemskerk.nl
Ontwikkeling

Willem Alexanderhof is een project van de Helderse Bouw Kombinatie.