Fase 4 Komt eraan!

Vierde fase Willem Alexanderhof eind dit jaar in verkoop

Binnenkort komen weer nieuwbouwwoningen in verkoop in Willem Alexanderhof. Eind dit jaar start de verkoop van de vierde bouwfase die bestaat uit zo’n 90 woningen. Er komen weer volop rij- en hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar. Fase 4 wordt ruim en groen opgezet en wordt omringd door water. De ligging is heel gunstig met op twee plekken een directe verbinding met het oude dorp. Winkels, scholen en alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand.

Door het projectteam van Willem Alexanderhof is hard gewerkt om deze fase voor te bereiden. Nagenoeg alle 270 woningen uit de eerste drie bouwfasen van Willem Alexanderhof zijn verkocht. De verkoop van fase 3 ging snel en die woningen zijn nu in aanbouw. De eerste kopers van fase 3 krijgen nog dit jaar de sleutel van hun nieuwe huis.

Comfortabele en energiezuinige nieuwbouwwoningen

Een nieuwbouwwoning in Willem Alexanderhof heeft veel voordelen. Omdat alles nieuw wordt gebouwd heb je als koper veel vrijheid om de eigen woonwensen te verwerken. Ook zijn de woningen de eerste jaren nagenoeg onderhoudsvrij. Een groot pluspunt is het wooncomfort in combinatie met lage energielasten. De woningen zijn uitgevoerd zonder gasaansluiting en krijgen vloerverwarming en een warmtepomp.

Sfeervolle dorpswijk

Willem Alexanderhof is de nieuwe dorpswijk van Julianadorp. De wijk combineert de sfeer van het oude dorp met het wooncomfort van nu. De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars in Den Helder en Warnars Makelaardij in Julianadorp.

Blijf op de hoogte van fase 4
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Geïnteresseerd

Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Geïnteresseerd
 
Verkoop & informatie

Warnars Makelaardij
Schoolweg 12, Julianadorp
(0223) 61 70 44
www.warnarsmakelaardij.nl
info@warnarsmakelaardij.nl
Verkoop & informatie

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159a, Den Helder
(0223) 61 22 30
www.jongewaardheemskerk.nl
info@jongewaardheemskerk.nl
Ontwikkeling

Willem Alexanderhof is een project van de Helderse Bouw Kombinatie.