In het prachtige Julianadorp is een nieuwe gezellige dorpswijk met comfortabele nieuwbouwwoningen in aanbouw. Willem Alexanderhof combineert de dorpssfeer van het oude dorp met het wooncomfort van nu. De wijk wordt ruim en gevarieerd opgezet met veel groen en water. Karakteristiek voor Julianadorp zijn de groene hagen rondom tuinen. In Willem Alexanderhof wordt deze sfeer doorgezet en komen er hagen langs de tuinen en de gezellige hofjes

Doordat Willem Alexanderhof direct tegen het oude dorp ligt zijn alle voorzieningen, zoals winkels, de bibliotheek, horeca  en scholen dichtbij. Het Loopuytpark en winkelcentrum De Riepel zijn op loopafstand en bieden een gevarieerd winkel- en horecaaanbod. In Julianadorp zijn zes basisscholen. De Prinses Margrietschool ligt het meest dichtbij Willem Alexanderhof. Naast de wijk ligt ook het Junior College met onderbouwklassen voor basis-/kadergerichte leerweg, mavo, havo en vwo. Voor sport kan je terecht bij de vele verenigingen in het dorp, sporthal Aan Zee en op sportpark Julianadorp. En wist je dat Julianadorp ook een mooie fiets- en kanoroute heeft? Vanuit Willem Alexanderhof kan je straks met de kano een hele tocht maken door het dorp.

Het woningaanbod is heel divers. Kopers hebben veel keuzevrijheid. Er zijn veel verschillende woningtypen: van klassiek tot modern. Per fase gaat het aanbod variëren. Ook zijn er kavels beschikbaar waar een woning naar eigen ontwerp gebouwd kan worden. Ondanks de diversiteit zie je bij elke woning wel iets terug van de sfeer en architectuur van het dorp. Van het type dak, het materiaalgebruik tot de aandacht voor metselwerkdetails en zinken regenpijpen. Rondom elke tuin komt een groene haag, want ook dat is karakteristiek voor het oude dorp.

Sfeervol en ruim
Willem Alexanderhof is een gezellige dorpswijk met veel groen in de openbare ruimte. Ruim en sfeervol, veilig en vertrouwd. U zult zich er direct thuis voelen. Er is bewust gekozen voor een ruime verscheidenheid in architectuur. Zo ontstaat de sfeer die refereert aan vroegere tijden. Er is voldoende parkeergelegenheid, zodat de rust en de veiligheid in de wijk optimaal is.

Kindvriendelijk
Op verschillende plekken in Willem Alexanderhof komen natuurlijke speeltuinen voor kinderen of kleinkinderen.

Ligging

De kopers van een huis in Willem Alexanderhof kiezen voor de wijk vanwege de ligging bij het oude dorp. En niet te vergeten: het schoonste strand van Nederland is op 5 minuten fietsen.

Het comfort van nu

De kopers van een huis in Willem Alexanderhof kiezen voor de wijk vanwege de ligging bij het oude dorp en het comfort van nieuwbouw. Alle woningen zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en worden met veel oog voor detail gebouwd.

Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Geïnteresseerd
 
Verkoop & informatie

Warnars Makelaardij
Schoolweg 12, Julianadorp
(0223) 61 70 44
www.warnarsmakelaardij.nl
info@warnarsmakelaardij.nl
Verkoop & informatie

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159a, Den Helder
(0223) 61 22 30
www.jongewaardheemskerk.nl
info@jongewaardheemskerk.nl
Ontwikkeling

Willem Alexanderhof is een project van de Helderse Bouw Kombinatie.