Vrijstaande woningen

/Vrijstaande woningen

K – Wilhelmina

Deze prachtige vrijstaande woning biedt alle wooncomfort van deze tijd. De woning is namelijk ruim en energiezuinig. De kavels waarop deze woningen worden gebouwd zijn geschikt om een vrijstaande of gekoppelde garage te plaatsen en de woning zelf kan worden uitgebreid met een uitbouw of erker. Net als de andere
woningen in dit bouwplan wordt ook deze woning standaard uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Via de zijentree is de hal te bereiken welke toegang geeft tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is ruim bemeten en de koper heeft de mogelijkheid om een grote open eetkeuken te realiseren. De woonkamer heeft een mooie lichtinval vanwege de grote raampartijen rondom. Op de eerste verdieping worden standaard drie slaapkamers gerealiseerd. De badkamer is eveneens ruim bemeten en kan in overleg met de installateur naar eigen inzicht worden afgewerkt. De klant is koning.

Bij deprojectinformatie behoort een optielijst voor aanvullende wensen. Deze woning kan ook aan de zijkant worden uitgebreid met een extra woonruimte op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. Voor de diverse bouwopties kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.

Beschikbare bouwnummers:

L – Juliana

Royaal vrijstaand wonen tegen een aantrekkelijke prijs? Dat kan in deze prachtige woning. Het woonoppervlak van de woning bedraagt 137 m² en uiteraard biedt deze woning alle comfort van nieuwbouw. Een ruime hal met toegang tot het toilet en de trapopgang. De woonkamer heeft rondom raampartijen hetgeen zorgt voor veel lichtinval en zicht naar buiten. Hier kan een uitbreiding worden gemaakt in de vorm een erker of een aanbouw. Aan de achterzijde is de (eet-)keuken gesitueerd en hier kan voor diverse opstellingen worden gekozen. De achtertuin kan naar eigen wens worden aangelegd en biedt volop zon. Op de eerste verdieping worden standaard 3 slaapkamers gerealiseerd. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar waar een 4e en 5e slaapkamer zijn te realiseren. Voor de diverse bouwopties kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.

Beschikbare bouwnummers:

M – Beatrix

Een verrassend ruime en fris ogende vrijstaande woning. Details van vroeger in de vorm van een tuitgevel, maar de gewenste woonruimte van nu, maken dit tot een perfecte keuze. De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 140 m² en het energieverbruik is beperkt vanwege de uitstekende isolatie. Op
de ruime kavels is plek om een vrijstaande of gekoppelde garage te laten realiseren. Via de zijentree is de hal te bereiken welke toegang geeft tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is ruim bemeten en de koper heeft de mogelijkheid om een grote open eetkeuken te realiseren. De woonkamer heeft een mooie lichtinval vanwege de grote raampartijen rondom. Op de eerste verdieping worden standaard 3 ruime slaapkamers gerealiseerd.

De badkamer is eveneens ruim bemeten en kan in overleg met de installateur naar eigen inzicht worden afgewerkt. De klant bepaalt. Bij de projectinformatie behoort een optielijst voor aanvullende wensen. Deze woning kan ook aan de zijkant worden uitgebreid met een extra woonruimte op de begane grond en een extra
slaapkamer op de verdieping. Voor de diverse bouwopties kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.

Beschikbare bouwnummers:

N – Willem-Alexander

Vrijstaand wonen tegen een aantrekkelijke prijs? Dat kan in deze charmante en praktische woning. Het woonoppervlak bedraagt 114 m² en uiteraard biedt deze woning alle comfort van nieuwbouw. Een ruime hal met toegang tot het toilet en de trapopgang. De woonkamer heeft rondom raampartijen hetgeen zorgt voor veel
lichtinval en zicht naar buiten. Hier kan een uitbreiding worden gemaakt in de vorm van een erker of een aanbouw. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd en hier kan voor diverse opstellingen worden gekozen. De achtertuin kan naar eigen wens worden aangelegd en biedt volop zon. Op de eerste verdieping worden standaard 3 slaapkamers en een witgoed ruimte gerealiseerd. Via een vlizotrap is een ruime bergzolder te bereiken over de gehele lengte van deze vrijstaande woning. Deze woning kan ook aan de zijkant worden uitgebreid met een extra woonruimte op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. Voor de diverse bouwopties kunt u contact opnemen met één van onze makelaars.

Beschikbare bouwnummers:

Z – Kavel en eigen ontwerp

Uw droomhuis in Willem-Alexanderhof?

Bij Willem-Alexander Hof kunt u ook uw droomhuis laten ontwerpen die volledig voldoet aan al uw woonwensen. Voor het realiseren van uw droomwoning kunt u een keuze maken uit twee architectenbureaus: GeO architecten uit Schagen en ARX uit Hengelo (gld). Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of we gezamenlijk uw droomhuis kunnen realiseren. Bel vandaag nog om te kijken naar de mogelijkheden.

Beschikbare bouwnummers:
Geen bouwnummers beschikbaar.
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Geïnteresseerd
 
Verkoop & informatie

Warnars Makelaardij
Schoolweg 12, Julianadorp
(0223) 61 70 44
www.warnarsmakelaardij.nl
info@warnarsmakelaardij.nl
Verkoop & informatie

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159a, Den Helder
(0223) 61 22 30
www.jongewaardheemskerk.nl
info@jongewaardheemskerk.nl
Ontwikkeling

Willem Alexanderhof is een project van de Helderse Bouw Kombinatie.