Rij- en hoekwoningen

/Rij- en hoekwoningen

A – Amalia

De tussenwoning Amalia valt in een rij geschakelde woningen. De woning is, met een woonoppervlakte van 101 m², ruim bemeten en wordt gebouwd volgens de laatste norm qua isolatie en verbruik.

Via een ruime hal met trapopgang is een grote, maar sfeervolle woonkamer te bereiken welke tuingericht is. Vanwege grote raampartijen is er een goede lichtinval. De keukenopstelling is aan de voorzijde gesitueerd en hier kan gekozen worden voor een rechte of een hoekopstelling. Vrijwel alle woningen zijn voorzien van een ruime zonnige achtertuin. Op de eerste verdieping heeft de woning 3 ruime slaapkamers en tevens een grote badkamer. Deze badkamer kan conform de wensen van de klant worden afgewerkt. Via een vaste trapopgang is een grote zolder bereikbaar, waar eenvoudig optioneel een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Beschikbare bouwnummers:
Geen bouwnummers beschikbaar.

B – Laurentien

De tussenwoning Laurentien is een stijlvolle woning. Dit type is uitgevoerd met een mansarde kap (gebroken kap) waardoor er op de verdieping extra ruimte ontstaat. Tevens benadrukt een dergelijke kap het vriendelijke dorpse karakter. De woningen zijn van zeer goede bouwkwaliteit en perfect geïsoleerd, daardoor hebben de woningen lage verbruikskosten. De woningen hebben een woonoppervlakte van 103 m2. Via de hal is de ruime tuingerichte woonkamer te bereiken. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd en de plafonds zijn van spuitwerk voorzien. Aan de voorzijde van deze woning kan worden gekozen voor een recht keukenblok of een hoekopstelling, ook kan de woning bijvoorbeeld worden uitgebreid met openslaande tuindeuren.

Op de eerste verdieping zijn standaard 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig die geheel in te richten is naar eigen smaak. Op de tweede verdieping wordt standaard een 4e slaapkamer gerealiseerd. Een zeer ruime woning voor een interessante prijs.

Beschikbare bouwnummers:
Geen bouwnummers beschikbaar.

C – Alexia

De brede tussenwoning Alexia valt in een rij geschakelde Afgifte Vloerverwarming woningen. De woning is, met een woonoppervlakte van 113 m2 ruim bemeten. Via een ruime hal met trapopgang is een grote, maar sfeervolle woonkamer te bereiken welke tuingericht is. Vanwege de grote raampartijen is er een goede lichtinval. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en hier kan gekozen worden voor een rechte of een hoekopstelling. Op de eerste verdieping heeft de verdieping heeft de woning 3 ruime slaapkamers en tevens een grote badkamer. Deze badkamer kan een conform de wensen van de klant worden afgewerkt. Via een vaste trapopgang is een grote zolder bereikbaar, waar eenvoudig optioneel een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden.

Beschikbare bouwnummers:
Geen bouwnummers beschikbaar.

D – Mabel

De brede tussenwoning Mabel is een stijlvolle woning. Dit type is uitgevoerd met een mansarde kap (gebroken kap) waardoor er op de verdieping extra ruimte ontstaat. Tevens benadrukt een dergelijke kap het vriendelijke dorpse karakter. De woningen zijn van zeer goede bouwkwaliteit en perfect geïsoleerd, daardoor
hebben de woningen lage verbruikskosten. De woningen hebben een woonoppervlakte van 117 m2. Via de hal is de ruime tuingerichte woonkamer te bereiken. Alle wanden worden behangklaar opgeleverd en de plafonds zijn van spuitwerk voorzien. Aan de voorzijde van deze woning kan worden gekozen voor een recht keukenblok of een hoekopstelling, ook kan de woning bijvoorbeeld worden uitgebreid met openslaande tuindeuren. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig die geheel in te richten is naar eigen smaak. Op de tweede verdieping wordt standaard een 4e slaapkamer gerealiseerd. Een zeer ruime woning voor een interessante prijs.

Beschikbare bouwnummers:
Geen bouwnummers beschikbaar.

E – Ariane

Deze hoekwoning biedt een zee aan ruimte (110 m2 woonoppervlakte). Vanwege de ligging op de hoek heeft deze woning een sfeervolle uitstraling en een geheel eigen karakter. Ook in dit woningtype kunnen diverse eigen keuzes worden gemaakt in de afwerking. Zo kan er een aanbouw worden gerealiseerd en/of tuindeuren worden geplaatst. Vraag de verkoopmakelaars of de aannemer naar alle mogelijke bouwopties. Via de hal zijn het toilet en de trapopgang te bereiken. met aansluitend de tuingerichte woonkamer. Extra lichtinval is gegarandeerd door een extra zijraam. De achtertuin is ruim bemeten en in vrijwel alle gevallen zonnig qua ligging. Aan de voorzijde van de woning kan gekozen worden voor een recht keukenblok of een hoekopstelling. Uiteraard kunt u dit zo luxe maken zoals u zelf wenst. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Deze kan worden ingericht met (inloop-) douche of ligbad of een combinatie hiervan. Via een vaste trapopgang is een ruime zolder te bereiken waar eenvoudig een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd. Bent u op zoek naar een ruime woning met een eigen karakter? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars.

Beschikbare bouwnummers:
Geen bouwnummers beschikbaar.

F – Maxima

Bij deze hoekwoning kan worden gekozen voor een traditionele voorentree of een zijentree. Hierdoor kunt u de indeling van de woning ook enigszins naar uw eigen wens maken. Deze hoekwoning is met een woonoppervlakte van 117 m² zeer ruim. Via de hal zijn het toilet en de trapopgang te bereiken met aansluitend de
tuingerichte woonkamer. Dit type woning heeft veel raampartijen in de woonkamer waardoor er zeer veel lichtinval is. Licht is een belangrijk element en verhoogt het wooncomfort. De achtertuin is ruim bemeten. Aan de voorzijde van de woning kan voor een recht keukenblok of een hoekopstelling gekozen worden. Uiteraard kunt u dit zo luxe maken zoals u zelf wenst. Dit type woning heeft diverse uitbreidingsopties en kan bijvoorbeeld levensloopbestendig worden uitgebouwd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping worden standaard 3 slaapkamers gerealiseerd en een ruime badkamer welke naar eigen inzicht en wens kan worden ingericht. Op de tweede verdieping wordt standaard een 4e ruime slaapkamer gerealiseerd. Ook blijft hier voldoende bergruimte over.

Beschikbare bouwnummers:
Geen bouwnummers beschikbaar.
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Geïnteresseerd
 
Verkoop & informatie

Warnars Makelaardij
Schoolweg 12, Julianadorp
(0223) 61 70 44
www.warnarsmakelaardij.nl
info@warnarsmakelaardij.nl
Verkoop & informatie

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159a, Den Helder
(0223) 61 22 30
www.jongewaardheemskerk.nl
info@jongewaardheemskerk.nl
Ontwikkeling

Willem Alexanderhof is een project van de Helderse Bouw Kombinatie.